Samtal

SAMTAL

Ibland krånglar tillvaron. Kanske längtar du efter en större förändring. Du söker kanske stöd i en livskris eller vill ha hjälp till fördjupad förståelse av din livssituation. Samtalsterapi är en väg för dig att bli mer medveten om vem du är och vad du vill med ditt liv.


Jag har arbetat med samtal och personlig utveckling i snart tjugo år. Mina metoder vilar på psykosyntesen, en humanistisk psykologiform skapad av den italienske psykiatern Roberto Assagioli (1888-1973). Man kan säga att den är en blandning av kognitiva och psykodynamiska insikter och verktyg. Dessutom läggs vikt vid det existentiella/lisvfrågor som en viktig väg till hälsa.


Vid coaching inriktar vi oss ofta på ett begränsat problem eller en specifik målsättning. Kanske vill du prestera bättre på jobbet, ha mer energi, förändra ett visst beteende, överkomma en rädsla, nå ett efterlängtat mål? Vi undersöker detta tillsammans i en öppen och förtroendefull dialog. Du får direkt återkoppling på din process steg för steg.


Andra vanliga teman för samtalsterapi och samtalscoaching kan vara att:


•förändra begränsande personlighetsmönster.

•förbättra dina relationer, även relationen till dig själv.

•hitta sätt att mildra stress i vardagen.

•öka självkänslan, självförtroendet och få en mer balanserad självbild.

•finna din egen vilja och väg i livet.

•utforska existentiella, andliga frågor och växa som människa.


Jag tar emot för samtal på Erik Dahlbergsgatan 32.  (T-bana Karlaplan.) Vi har också möjlighet att samtala via Skype eller telefon.


Skicka ett mejl till mattias(a)leivinger.se så kontaktar jag dig.  Du når mig också på 070-458 0347.

 

© Mattias Leivinger 2020